+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: GA9020RF

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
SKU: 6216
€799438,50

Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач
Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење
Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар
Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 2.200 W
Број на вртежи во празен од 6.600 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 230 mm
Димензии (Д x Ш x В) 473 x 250 x 140 mm
Тежина EPTA 5.8 Kg