+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: MT963

Производител: Maktec
Ергономска странична дршка под 20°. Аголот на страничната дршка е зголемен во однос на конвенционалниот 0°, за полесно ракување Браник на диск во согласност со новите прописи, ако дискот или парчето се скрши браникот не се поместува и го заштитува ракувачот Два безбедносни прекинувачи, во согласност со прописите потребни се 2 функции да се забрави прекинувачот
SKU: 8130
$164,945.55

АГОЛНА БРУСИЛКА

Ергономска странична дршка под 20°. Аголот на страничната дршка е зголемен во однос на конвенционалниот 0°, за полесно ракување
Браник на диск во согласност со новите прописи, ако дискот или парчето се скрши браникот не се поместува и го заштитува ракувачот
Два безбедносни прекинувачи, во согласност со прописите потребни се 2 функции да се забрави прекинувачот

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 570 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Пречник на диск Ø 125 mm
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Димензии (Д x Ш x В) 270 x 139 x 105 mm
Тежина EPTA 2.0 Kg