+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: GA4530

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија
SKU: 4748
3.699,00 ден

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Мало куќиште на редуктор за лесно ракување и маневрирање
Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака
Ергономски 20 положби на странична дршка во однос на конвенционалните 10 степени за полесно ракување
Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина
Повеќе надежни и издржливи запчаници обезбедуваат двапати или повеќе подолг животен век
Двојна заштита од прашина со 2 лавиринтски заптивни прстени на топчестото лежишта ги штитат запчаниците и моторот од прашина и нечистотија

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 720 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 115 mm
Димензии (Д x Ш x В) 266 x 128 x 103 mm
Тежина EPTA 1.8 Kg