+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Акумулаторски одвртувач

Шифра: 6281DWPE

Достапност: Нема на залиха
Производител: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 6390
$439,945.00
Спецификации на производот

Misc

Напон на акумулаторот 14.4V
Капацитет на акумулатор 1.3Ah
Тип на акумулатор Ni-Cd
Брзина без опт. /ниска 0 - 400 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 1300 min-1
Макс. дупчење - челик 10 mm
Макс. Дупчење -дрво 25 mm
Најголем вртежен момент/тврд 36 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 20 Nm
Димензии (Д x Ш x В) 192 x 95 x 240 mm
Тежина EPTA 1.6 Kg