+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Акумулаторски одрвтувач

Шифра: 6271DWAE

Достапност: На залиха
Производител: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 4984
€614938,50
Спецификации на производот

Misc

Напон на акумулаторот 12 V
Капацитет на акумулатор 2.0Ah
Тип на акумулатор Ni-Cd
Брзина без опт. /ниска 0 - 400 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 1300 min-1
Капацитет на стезна чаура 1 - 10 mm
Макс. дупчење - челик 10 mm
Макс. Дупчење -дрво 25 mm
Најголем вртежен момент/тврд 30 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 20 Nm
Димензии (Д x Ш x В) 189 x 53 x 183 mm
Тежина EPTA 1.5 Kg