+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Акумулаторски врзувач на арматура

Шифра: DTR180ZK

Достапност: На залиха
Производител: Makita
SKU: 21178
€7379938,50
  • Полесно и побрзо секвенционално врзување арматура
  • Врзувања со 1 полнење со BL1850 ~ 5.300 пати
  • Избор меѓу 2 режими: eднократна активација континуирана активација

 

Технички податоци

 

Напон на акумулаторот

18 V - LXT

 
Капацитет на акумулатор
1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
 
Тип на акумулатор
Li-ion
 
Пречник на жица
0,8 mm
 
 
Применлива арматура
D10xD10 - (D13x2)x(D13x2)
 
Бучава: звучен притисок
78 dB(A)
 
Бучава: звучна моќност
85 dB(A)
 
Бучава: oтстапување (K)
3 dB(A)
 
Вибрации: без оптеретување
2,5 m/s²
 
Вибрации: oтстапување (K)
1,5 m/s²
 
Димензии (Д x Ш x В)
304 x 93 x 318 mm
 
Тежина EPTA

2,6 kg

 
 
Ознаки за производ