+389 2 3178 025
Manufacturers
Recently viewed products

Акум.пила за метал 14,4В/3,0А без батерија и без п олнач.

Manufacturer part number: BDA340 Z

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
Литиум-јонска батерија со технологија за полнење со помош на компјутер 4-полен DC мотор, лесен и компактен Само 66 mm од врвот за дупчење до горниот раб (со отворена глава за дупчење) Електронска и моторна сопирачка Тенок и компактен за најдобра практичност и безбедно работење Идеален за дупчење и навртување во тесни агли LED светло со функцијата за заглавување Време на полнење 22 минути со литиум-јонска батерија со 3,0 Ah Се испорачува без кутија, батерија и полнач
SKU: 5899
$549,945.00
Технички спецификации:
● Брзина на празен од 0-1700 мин -1
● капацитет на дупчење (челик Ø) 10 mm
● капацитет на дупчење (дрво Ø) 25 mm
● Распон за дупчење 1,5 - 10 mm
● Батерија 14,4 V
● Тежина според EPTA 1,7 kg
● Димензии (Д x Ш x В) 314 х 79 х 97 mm
Вклучени додатоци:
● странична рачка 153489-2
● Менувач за заден погон 763174-5
● Клуч 763415-9

Product tags