+389 2 3178 025
Производители
Скоро Видени Производи

Акомулаторска жнеалка за маслинки

Шифра: BHL360

Достапност: Нема на залиха
Производител: Makita
Електричниот алат за берење на маслинки BHL360
SKU: 17197
$4,949,945.00
$3,299,945.00

Електричниот алат за берење на маслинки BHL360 овозможува користење без оштетување на овошјето и дрвото: благодарение на неговата конусна форма не ги крши гранките и овошјето паѓа во близина на дрвото.

Лесен алат (тежи само 1,72Kg) и можат да го користи сите.

Многу мала потрошувачка на енергија: мекиот почеток обезбедува машината да штеди енергија (1.5Ah) и значителна автономна работа.

Висок принос: капацитетот на жетвата од 100-140 кг / час

Лесен транспорт: благодарение на дизајнот и заострената форма зафаќа малку место

Минимални оперативни трошоци: нема потреба за какво било одржување Специјалниот заостренитет облик го олеснува жнеењето дури и во дрва со густи крошни, избегнувајќи да се заглави.

Телескопскиот столб е изработен од алуминиум, што е особено издржлив, но исто така и лесен (само 940gr).

Се испорачува со батеријата и адаптер што доаѓа со машината, која може да се прицврсти на вашиот ремен, овозможува да немате повеќе кабли на земјата, за да не го попречува користењето.

Ознаки за производ