+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Убодна пила

Manufacturer part number: 4326

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Опремен со капак за заштита на рацете на ракувачот од прашина и од струшка Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ниски вибрации и ниска бучава при работа Нова надворешна конструкција Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Можат да се постават дебели листови (од 1.7 mm) Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци Цврста прилагодлива основа за точно сечење Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Опсег на косо сечење од 0° - 45°
SKU: 3781
4.399,00 ден
  • Опремен со капак за заштита на рацете на ракувачот од прашина и од струшка
  • Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
  • Ниски вибрации и ниска бучава при работа
  • Нова надворешна конструкција
  • Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот
  • Можат да се постават дебели листови (од 1.7 mm)
  • Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци
  • Цврста прилагодлива основа за точно сечење
  • Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
  • Опсег на косо сечење од 0° - 45°

Технички податоци:

Потрошувачка, моќност
450 W
 
Должина на одот
18 mm
 
Удари во минута
3.100 min-1
 
Макс. сечење во дрво
65 mm
 
Макс. сечење во метал
6 mm
 
Бучава: звучен притисок
86 dB(A)
 
Бучава: звучна моќност
97 dB(A)
 
Бучава: oтстапување (K)
3 dB(A)
 
Вибрации: cечење на дрво
5,5 m/s²
 
Вибрации: сечење на метал
5,5 m/s²
 
Вибрации: oтстапување (K)
1,5 m/s²
 
Димензии (Д x Ш x В)
217 x 77 x 197 mm
 
Тежина EPTA
1,9 kg
Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 450 W
Должина на одот 18 mm
Удари во минута 3.100 min-1
Капацитет дрво 65 mm
Капацитет метал 6 mm
Димензии (Д x Ш x В) 217 x 77 x 197 mm
Тежина EPTA 1.8 Kg