+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Косилка со корпа бензинска480мм

Manufacturer part number: PLM4816

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
SKU: 20293
$2,309,945.00
  • Високата издржливост и точност се добиени со користење на алуминиум за куќиштето на телото
  • Мекана дршка за непречено ракување
  • Приклучок за црево - за да се приклучи црево на куќиштето и да се исчисти косилката

 

Технички податоци

  • Тип на мотор HONDA GCV 160 A.C. OHV
  • Мотор 4-тактен мотор
  • Работен волумен 160 cm³
Product tags