+389 2 3178 025
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторски клуч со крцкало

Manufacturer part number: WR100DZ

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
SKU: 23457
€737938.50
  • Компатибилен со разни насадни клучеви со насаден адаптер
  • Може да стегне навртка од 13 mm без насаден адаптер
  • Удобно ракување благодарение на малиот дијаметар на дршката и лесниот пристап до прекинувачот
  • Извадете го насадниот клуч за да го претворите во прооден клуч со крцкало и да стегате навртки на прачки со навој
  • Притисен реверзибилен прекинувач
  • LED работно светло со функции за претходно и продолжено осветлување на работната површина

Технички податоци

Напон на акумулаторот
12 V max - CXT
Капацитет на акумулатор
1,5 / 2,0 / 4,0 Ah
Тип на акумулатор
Li-ion
Број на вртежи во празен од
0 - 800 min-1
Макс. стандардни завртки
M5 - M12
Макс. за виско стезни завр.
M5 - M10
Стеблото за стегање
1/4 / 3/8 "
Вртежен момент висок
47,5 Nm
Бучава: звучен притисок
74 dB(A)
Бучава: oтстапување (K)
3 dB(A)
Вибрации: без оптеретување
2,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K)
1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В)
341 x 67 x 84 mm
Тежина EPTA
1,2 kg