+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: USD1649945
Max: USD2199945
Manufacturers

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Пневматски забивачи на шајки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

AN250HC Пневматски чекан за шајки во бетон

• Вертикалниот магацин не излегува од широчината на куќиштето за лесно забивање на шајки по должина на ѕид • Тенкиот контактен лост овозможува забивање на шајки за гипс, со широчина помала до 19 mm • Предно издувување за здравје и удобност на ракувачот • Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат • Препорачан компресор: AC310H, AC320H • Едноставно забивање шајки во бетон
$2,199,945.00

AN943K Пневматски чекан за шајки

Брз и надежен Повеќе насочниот издувен излез е наменет да го пренасочува издувниот воздух далеку од ракувачот Заштитните одбојници го штитат работното парче и машината од гребаници или од оштетувања Магацинот со лесно похранување нема потреба од притискање на забравник за полнење со шајки Вртлива закачалка која се вовлекува Вградениот филтер за воздух оневозможува навлегување на нечистотија Ергономски дизајниран гумиран мекан ракофат Функција против празно испукување која го забравува чкрапецот кога во магацинот има 3 или помалку шајки
$1,649,945.00