+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR491939
Max: EUR7379939
Manufacturers
Макс. дупчење - челик
Тип на стебло за стегање
Бр. на дотерувања за копање
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Макс. Дупчење -бетон
Удари во минута
Во бетон (крунесто сврдло)
Ударна енергија
Макс. Дупчење -дрво
Стебло за стегање

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Алати за ударно дупчење/ уривање

View as Grid List
Sort by
Display per page

HR4003C Електропневматска ударна дупчалка-чекан

2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Пасивна контрола на вибрации Придушната пружина ја апсорбира реактивната сила која е предизвикана од бургијата во моментот на ударот
€2336938.50

HR2630T Електропневматска ударна дупчалка-чекан

3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Механизам за аголно позиционирање: длетото може да ротира за 360° со 40 различни положби на забравување Помалку ексцентричното вртење е добиено со подолга водилка на уметок Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Рачката за избор на работен режим се наоѓа во долниот дел од менувачката кутија, за да се намали можноста да се скрши Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење
€983938.50

HR2811FT Електропневматска ударна дупчалка-чекан

3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Највисока ефикасност во својата класа во дупчење и копање Со брзоизменлив футер Вибрационата дршка го намалува заморот на раката Вградено LED работно светло за подобро осветлување Брзо заменливи глави: SDS+, и самозатезно (со права дршка)
€1537438.50

HR4511C Електропневматска ударна дупчалка-чекан

2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Рачката за менување се наоѓа на горниот дел на машината, за да се заштити од кршење и кога машината немарно ќе се одложи Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Вибрационата дршка го намалува заморот на раката
€3074938.50

HR5212C Електропневматска ударна дупчалка-чекан

2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Придушната пружина ја апсорбира реактивната сила која е предизвикана од бургијата во моментот на ударот Активна контрола на вибрации Куќиште кое ги апсорбира вибрациите Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Активна контрола на вибрации Без конкуренција ниско ниво на вибрации Куќиште кое ги апсорбира вибрациите AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации
€4058938.50

HR1830 Електропневматски чекан

3 год. ГАРАНЦИЈА
€553438.50