+389 2 3178 025

Услови за продажба

Цените на сите производи од www.lotuls.com во денари и вклучен ДДВ.
Секој купувач најпрвин мора да се регистрира за да може да биде остварена нарачката. По завршувањето на нарачката ќе биде испратен e-mail на наведената адреса од страна на купувачот, за потврда на нарачката.

Доставата е бесплатна за сума на нарачката поголема од 10.000,00 ден. Во спротивно се наплаќа во зависност од големината и тежината на пратката, за испорака во Скопје доставата е бесплатана за нарачка поголема од 5.000,00 ден

Купувањето може да се оствари со следните платежни картички: Visa; Visa Electron; Mastercard; Maestro а наплатата се извршува преку нашиот партнер Стопанска Банка. www.lotuls.com ви овозможува и купување со наплата при достава но треба да се напомене дека најчесто во тој случај доставата е поспора и купувачот треба да ја потврди нарачката откако ќе биде исконтактиран телефонски.